Iirislahdenranta 2 C, Espoo

Erillistalo, 122,5 m², 4-5h+k+kph+s+vh+autotalli

Velaton hinta
490 000,00 €
Pinta-ala
122,5 m²
Huoneet
4-5h+k+kph+s+vh+autotalli
Varaa yksityisesittely. Halutussa Iirislahdessa perheen kokoinen erillistalo nopeiden välimatkojen päässä palveluista ja kouluista. Erillistalossa on oma, iso autotalli sekä ulkona autopaikka. Talon tilat ovat väljät, kahden makuuhuoneen alakerrassa on lisäksi tilavat pesutilat ja sauna, vilvoittelutila, erillinen wc, iso vaatehuone ja suuri kodinhoitohuone, jonne arjen askareet voi jättää oven taakse. Yläkerrassa avautuu avokeittiö/ruokailutila/olohuone- yhdistelmä, jossa on valkoinen kivitakka. Yläkerran makuuhuoneessa on oma ikkunallinen vaatehuone sekä kylpyhuone, ja pääsy ulos terassille. Tässä erillistalossa on taloa kiertävä patiomainen terassi, jolla voi päivää paistatella eri suunnissa. Terassille on pääsy olohuoneesta ja makuuhuoneesta. Lisänä on pieni alapiha istutuksia tai oleskelua varten. Yhtiön tontti rajoittuu Gräsanoja- jokeen. Sijainti lähellä Hauenkalliontietä takaa lyhyen kävelymatkan bussipysäkille, josta pääsee bussilla molemmille Metroasemille Matinkylään ja Tapiolaan. Myös yöbussit kulkevat tämän pysäkin kautta. Lähimpiin kouluihin Haukilahteen ja Mattlideniin on kävelymatka ja Haukilahden lukioon Otaniemeen pääsee bussilla 111 läheiseltä pysäkiltä. Ympäristön liikenneratkaisuja on uusittu ja monikaistainen Matinkylän liikenneympyrä takaa sujuvan liikenteen esim Kehä II:lle ja Länsiväylälle. Yhtiön saneerauksen jyvitysosuuden kustannusarvio huoneistolle C 4 on isännöitsijän antaman tämänhetkisen arvion mukaan noin 128.737,07 euroa. Saneerauksessa on uusittu teknisten vaatimuksien lisäksi huoneistoissa osittain seinäpinnat, katot sileäksi valkoiseksi levypinnaksi, yläkerran kph/wc:n eristeet ja laatoitus. Tarkat saneeraussuunnitelmat ja kustannusarviot välittäjältä. Vain yksityisesittelyt. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Minna Ihamuotila, Remax Classic, p. 041 5015721 ja minna.ihamuotila@remax.fi Alueesi kodinvälittäjänä tunnen ympäristön ja sen vaikutuksen myyntiin. Pitkä ammattikokemus takaa luotettavan ja sujuvan asuntokaupan. Maksuton arviokäynti ja alan paras markkinointisuunnitelma minulta, Minna Ihamuotila p. 041 5015721 Remax Classic.

Tämän kohteen seuraava näyttö

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Minna Ihamuotila

Minna Ihamuotila
Puh. 041 501 5721
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy
Louhentie 2
02130 Espoo
www.remax-classic.fi

Perustiedot
Kohdenumero:9570789
Sijainti:Iirislahti, Espoo
Iirislahdenranta 2 C, 02230 Espoo
Tyyppi:erillistalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:sopimuksen mukaan
Pinta-ala:122,5 m²
Kokonaispinta-ala:122,5 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:Yhtiöjärjestyksen mukaan 4-5h+k+sk+sauna+va
Huoneet:4-5h+k+kph+s+vh+autotalli
Tilat ja varustelu:oma sauna, parveke, takka
Koko:4 h
Kerros:1-2 / 2
Yleiskunto:tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:Yhtiössä meneillään saneeraustyöt, jossa korjataan rakennusten teknisiä ominaisuuksia sekä huoneiston seinät osittain, yläkerran katto ja yläkerran kph. Tarkat urakoitsijalta saadut lisätiedot välittäjältä.
Rakennusvuosi:1988
Käyttöönottovuosi:1988
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:464 758,98 €
Velaton hinta:490 000,00 €
Velkaosuus:25 241,02 €
Neliöhinta:4 000,00 €/m²
Yhtiövastike:502,25 €/kk
(Hoitovastike: 367,50 €/kk)
(Rahoitusvastike: 134,75 €/kk)
Vesimaksu:€/hlö/kk
Muut kustannukset:Lämmitys: päivä/yösähkö.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:Yhtiön piha-alueet. Oma terassi ympäröi asuntoa yläkerrassa, lisäksi pihatasanne terassin alapuolella.
Seinät:Saneerauksessa uusitaan ja maalataan seinäpinnat, jotka ovat urakka-alueella.
Lattia:Saneerauksessa ei uusita lattioita, mutta uuden osakkaan olisi käytännöllistä ajoittaa oma remontti tämän yhteyteen.
Katto:Saneerauksessa uusitaan huoneiston yläkerran sisäkatto yläpohjaremontin yhteydessä valkoiseksi sileäksi levypinnaksi. Päätös alakerran katon uusimisesta etenee, kun yläpohjakorjaus etenee ja nähdään mihin on tarvetta.
Huoneistoon kuuluu:satelliitti-tv
Keittiö
Kuvaus:Keittiö puretaan saneerauksen ajaksi. Ostajalla on mahdollisuus nyt vaikuttaa, jos haluaa ostaa uuden keittiön, jolloin vanhaa keittiötä ei rakenneta takaisin. Tasot: mustat kivitasot.
Työtasot:kivi
Liesi:keraaminen
Jääkaappi ja pakastin:pakastin, jääkaappi
Varusteet:varattu paikka astianpesukoneelle, astianpesukone, liesituuletin
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Pesutilat
Kuvaus:Yläkerran kph uusitaan. Nopealla ostajalla on nyt mahdollisuus vaikuttaa laattavalintoihin! Alakerrassa: Ei uusita, mikäli todetaan, että urakka-alue ei ulotu siihen. Isot pesutilat käsittävät vilvoittelutilan, ison suihkutilan, saunan, erillisen wc:n ja ison kodinhoitohuoneen. Vanhat kalusteet ja hanat asennetaan takaisin, jollei uusi osakas omalla kustannukseellaan uusi niitä.
Varusteet:suihku, lattialämmitys, wc-istuin
Lattia:laatta
Seinät:kaakeli
WC
Kuvaus:Alakerrassa erillinen wc. Yläkerrassa wc+kylpyhuone, ikkunallinen ja tilava.
Varusteet:lattialämmitys, suihku
Lattia:laatta
Seinät:kaakeli
Kodinhoitohuone
Kuvaus:Alakerrassa tilava kodinhuoitohuone. Ostajalla on mahdollisuus omalla lisäremontilla vaikuttaa suunnitteluun tilan suhteen ja pintamateriaalivalintoihin, omalla kustannuksellaan. Urakka-alue ei ulotu kodinhoitohuoneen tiloihin.
Varusteet:pöytätaso, lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Lattia:laatta
Seinät:kaakeli
Sauna
Kuvaus:Saneerauksen yhteydessä nopealla ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa saunan uusimiseen omalla kustannuksellaan. Sauna on tilava ja ikkunallinen. Urakka-alue ei toistaiseksi ulotu saunaosastoon.
Lattia:laatta
Seinät:puu
Oleskelutilat
Kuvaus:Tilava ja valoisa olohuone. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa saneerauksen aikana remonttiin. Saneeraukseen kuuluu osittain seinäpintojen maalaus valkoiseksi ja sisäkaton uusiminen valkoiseksi sileäksi levykatoksi.
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Makuutilat
Kuvaus:Kaksi mh:ta alakerrassa, yksi yläkerrassa, josta oma ovi terassille sekä oma kph. Ostajalla mahdollisuus vaikuttaa remontin aikana omalla kustannuksellaan lisätöihin. Saneeraukseen kuuluu osittain seinäpintojen ja katon uusiminen.
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Muut tilat
Kuvaus:Alakerrassa tilava eteinen. Avokeittiö/ruokailutila/olohuone yhdistyy yläkerran avoimeksi olotilaksi. Taloa ympäröi yläkerrassa kolmeen suuntaan terassi, josta raput omalle alapihalle.
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Asunto Oy Iirislahdenranta 2
Isännöinti:Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Olli Karisto Ratakatu 1 b A 7 00120 Helsinki p. 09 6122600 olli.karisto@hsi.fi
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Huoltoyhtiö: Selco Oy Omatoiminen/talvikunnossapito
Autotallit:10 kpl
Sähköpistokepaikat:10 kpl
Tehdyt remontit:Kysy yksityiskohtainen lista välittäjältä. 2015 IV-kanavien puhdistus ja säätö 2015 huoneiston F8 kosteusvaurion korjaus 2016 E- ja F-talojen salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen 2016 sähkölämmittimen vaihto 2017 huoneiston B3 kosteusvaurion korjausta 2017 kuntotutkimukset huoneistoissa B3, E7, E8, F9
Tulevat remontit:2018 valesokkelien ja seinärakenteiden korjaus 2019 aitojen maalausja tarvittaessa uusiminen, kattojen lumiesteiden, kulkusiltojen asennus ja palotikkaiden uusiminen 2019 ulko-ovien kunnon kartoitus ja mahdollinen vaihto 2020 autotallien lattioiden pinnoitus ja ovipaneelien uusiminen 2021 ilmanvaihtolaitteiden korjaukset/vaihto 2022 räystäslautojen maalaus, kattotiilien pesu ja huoltokorjaus
Havaitut puutteellisuudet:Kysy saneeraussuunnitelma välittäjältä. Mm. - ulkoseinien korjaus, yläpohjan korjaus, valesokkelirakenteen korjaus. - huoneistoissa yläkerran kph ja wc uusitaan. Nykyinen keittiö puretaan saneerauksen ajaksi, ja se asennetaan takaisin, seinäpinnat maalataan urakka-alueella ja yläkerran katto uusitaan valkoiseksi tasapinnaksi. Tarkemmat saneeraussuunnitelmat välittäjältä. C 4 huoneiston saneerausaikataulu: valmistuu arviolta viikolla 25.
Taloyhtiössä muuta:Koneellinen poistoilma. Tekninen tila. Jätehuone. Keskusantenni. Tietoliikennejärjestelmä: puhelinverkko.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet, esim. autopaikat:Saneerauksen kokonaiskustannusarvio on yhtiölle noin 1.321.000 e, josta huoneiston C 4 jyvitysosuus on isännöitsijän antaman tämänhetkisen arvion mukaan noin 128.737,07 euroa.
Asuinhuoneistoja:10
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:5 402,0 m²
Kaavoitus:asemakaava
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Iso Omena kauppakeskus, Haukilahden ostoskeskus, Tapiolassa Ainoa kauppakeskus ja laajat Tapiolan keskuksen muut palvelut. Matinkylän urheilupuisto ja kuntosalit, Haukilahden rannan ravintolat, veneranta ja uimaranta, Matinkylän uimaranta ja ravintolat. Niittykummun kauppakeskus Niitty ja Metroasema.
Lisätietoa palveluista:Uimarannat: Haukilahti ja Matinkylä. Espoon Rantaraitti kävelyetäisyydellä. Haukilahden venerantaan kävelymatka. Hyvät ulkoilumaastot ja monipuoliset urheiluharrastusmahdollisuudet.
Koulut:Haukilahden ala-aste, Mattliden Gymnasium, Mattlidens skola, Haukilahden koulu palaa saneerattuun taloonsa Haukilahteen Lohitien varrelle arviolta syksyllä 2019. Haukilahden lukio toimii Aalto-yliopiston tiloissa Otaniemessä, jonne kulkee bussi 111 taloyhtiön läheltä. Matinkylässä myös useita kouluja.
Päiväkoti:Haukilahden päiväkoti, Espoon Kielikylpypäiväkoti (Haukilahti), Matinkylän päiväkoti, Matinniityn päiväkoti, Niittymaan päiväkoti, Mattby svenska Lekskola, Mattbergets Daghem
Liikenneyhteydet:Yhdysliikennebussi 111 kulkee Otaniemi-Tapiola-Westend-Haukilahti-Matinkylä-Hyljelahti ja tämän pysäkki on taloyhtiöstä viereisellä kadulla. Bussi 112 samalta pysäkiltä liikennöi Tapiola-Niittykumpu-Haukilahti-Matinkylä. Matinkylässä vaihtobussit muille Espoon sisäisille linjoille. Metroasemat Matinkylä, Niittykumpu ja Tapiola.
Näytä tarkemmat tiedot »
image_10170678image_10170679image_10170677image_10170680image_10170691image_10170690image_10170687image_10170692image_10170693image_10170694image_10170696image_10170695image_10170686image_10170698image_10170697image_10170685image_10170689image_10170684image_10170683image_10170682image_10170681image_10170688
Ota yhteyttä
Ole hyvä ja anna nimesi.
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste

x